In mijn laatste bericht is onderstaande alinea weggevallen:

Tot slot van deze ‘nieuwbrief’ de Podcast. Tijdens het rondje Praag heb ik 4 afleveringen gemaakt. Ze zijn bedoeld voor hen die een fietsvakantie willen houden, maar dit nog niet in de praktijk hebben gebracht en meer info willen. Het platform waarop deze site draait, biedt ook de mogelijkheid om podcasts te posten en te plaatsen op diverse media. Om alles zoveel mogelijk centraal te houden zal ik de reeds gemaakte afleveringen een dezer weken via Fietskriebels.com nogmaals posten. Nogmaals want ik had ze al via de facebookpagina en spotify verspreid. Voor sommige volgers dus een dubbele melding, excuses bij deze vooraf.

Algemeen

Written by fietskriebelskos

Ik ben een Huizer die in Zwolle woont. Een trotse vader, sportief, hou van koken, gezelligheid, goede wijn en Italië. Lange afstandsfietstochten is ook een van mijn hobby's. Hierover blog ik op mijn site 'fietskriebels.com.' Omdat dit het leven gewoon leuker maakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: