ZBR18 Van Gardameer naar Verona (Malcesine – Verona 72 km 386 hm)

Het zijn de hoogtemeters die vertellen dat de laatste heuvels van de Alpen genomen zijn. Naast dat het te warm is om door te fietsen, ligt de volgende camping op 60 km van Verona.

De korte klim naar camping Castel SanPietro levert een prachtig zicht op de stad.

En zo verruil ik het camperen onder de olijfboom, voor de wijnranken. Zij vormen een bijna gesloten dek op dit tentenveldje.

Verder heb ik niet veel te vertellen, het zijn vandaag anderen die dit doen. Vanmorgen op een Gardameer boulevard een spontaan gesprek met Erik uit Oirschot. Ook hij heeft de Reitsma Route ooit gefietst. Morgen gaat hij alweer naar huis. Het is mooi geweest zo zegt hij. Dan was t een goede vakantie.

Bussolengo

In Bardolino, waar ik richting Verona afsla, rijdt een Tsjech even met me mee. Tot hij besluit dat hij een betere route weet. Hij fietst hierna naar Pisa enzo.

Arena Verona

Op het overdekte tentenveldje een Frans stel. Ze spreken Engels en komen uit Marseille. Ze gaan met de trein naar Bolzano om van daar uit in de Dolomieten te gaan fietsen. Ik krijg een stuk meloen en op mijn beurt geef ik wat, op de markt in Verona gekochte snacktomaatjes.

San Zeno

2 reacties

  1. Maandag geen muziek in de Arena zeker?
    Moest je niet nog zo’n vreselijke bult op naar Verona?

    Succes! Heb je al de brieven aan Julia gevonden? En hun balkon?

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.