AL18 CM412 (Reolid – Elche de la Sierra 66 km 920 hm)

De CM412 is vandaag de enige weg en de waarheid. Ook al leidt hij richting de Hellin. Voordat ik deze autoweg oprij, leidt de navigatie mij naar een weggetje, die welliswaar afgesloten is, maar door een prachtig natuurgebied gaat. Het is een kloof waar onder een rivier stroomt en ik oog in oog kom te staan met 2 bergherten. Ze horen mij niet aankomen. Helaas nog voordat ik een foto kan maken rennen ze omhoog de berg op. Een waardevol moment zo vroeg in de ochtend.

Een vroege afsluiting brengt een prachtige ervaring

In Riopar ga ik van de route naar Andalucië af en blijf de CM412 volgen. De klim naar de bergpas de las Crucetas valt mee, mede door het goede ontbijt (en de whirlpool van gisteren natuurlijk).

Geen zorgen

De geplande eindplaats voor vandaag rij ik al om 3 uur in, en het eerste hotel zegt eerst completo te zijn, maar naar wat aandringen ik ben maar alleen en op de fiets… is er opeens wel een kamer vrij. Super! Want deze plaats heeft restaurants en supermarkten, dus weer een goede voorbereiding voor morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: