BS02 Vlaanderen Fietsland (Lo-Reninge  – Sluis – Breskens 90 km 98 hm)

Ik heb prima geslapen op de Vlaamse Frieten. Misschien wel te vast. Als ik wakker word, is het licht en ga naar het toilet. Deze is op de gang. Heb ik het wekker alarm wel uitgezet? Volgens mij wel en ga douchen. Aangekleed zit ik daarna op bed en pak de telefoon. Zie ik dat nou goed? 5:50u ! Mijn wekker staat nog aan op 6:30u. Blijkbaar had ik gedroomd dat de wekker ging en was opgestaan. Nu véél te vroeg. Gelukkig gaat de bakker om half 7 open en daar ben ik zeker op tijd voor.

Na het ontbijt op de kamer fiets ik het Vlaamse land in. Diksmuide en Brugge zijn prachtige steden. De laatste kilometers. 21 april reed ik weg bij de B&B in Spanje. Ruim 2 maanden en ruim 5.000 km later is het goed om deze mooie fietstocht af te ronden en het fietsdagboek, met veel mooie herinneringen, verhalen en landschappen, te sluiten. Ik denk dat het tijd is om nu eens goed uit te gaan slapen.

Veel dank voor het volgen inclusief de reacties. Tot later!

7 reacties

  1. Welkom terug in NL! Wat een reis heb je gemaakt… respect. We mochten weer fijn met je meerijden, dank je wel… ga onwijs genieten van alle weerziens, het uitslapen en de rust in de benen. Je hebt het verdiend. Ik zie je gauw👍

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: