Navigatie

Op de site van de Europafietsers vind je uitgebreide informatie over navigatie apparaten. Tegenwoordig zijn de apps voor op je telefoon een goed alternatief. Maar als je zelf een route wilt maken?

Over dit onderwerp heb ik een aantal afleveringen gemaakt. Je vind ze hieronder.

Alhoewel vragen over navigatie steeds minder worden, blijft het onderwerp van belang. In deze eerste aflevering over navigatie spreek ik met Gerrit Koelewijn. Hij is lid van het GPS-team bij Europafietsers. Hij deelt zijn ervaring en kennis over GPS; kies je voor een aparte navigatieontvanger of voor een app op je smartphone? Hoe voorkom je dat een route onderweg verandert en is de routeapp van de fietsvakantiewinkel handig? Deze en andere vragen komen langs. Maar eerst vertel ik je hoe ik een route maak, via Judise.nl om die vervolgens op mijn Garmin of mobiel te zetten. Muziek is van Herb Alpert met zijn bekende Route 101.  Meer info over fietsen met GPS vind je op de site van Europafietsers

Michiel hoorde we eerder in aflevering #48 en in deze podcastaflevering neemt hij je stap voor stap mee hoe hij een fietsreis voorbereid m.b.t. de route inclusief overnachtingstops en hoe hij deze overzet op zijn Mio. Hij gebruikt hiervoor Cycle.travel. Als je zoveel mogelijk op zeker wilt spelen is het handig om thuis al diverse zaken te plannen. Het komt in deze aflevering aanbod. Ik wens je veel inspiratie en luisterplezier!

De besproken site is https://cycle.travel/

Wil je meer lezen over de fietstochten en tips van Michiel kijk dan op: https://michielfietst.weebly.com/

%d bloggers liken dit: