Fietsseizoen 2021: terugkijken en ervaringen delen

Om met het laatste te beginnen. Wat is het mooi om met elkaar te praten over je favoriete tijdsbesteding! In het Geluid van Fietskriebels hoor je de fietsbeleving van enthousiaste fietsers. Een nieuw seizoen van de Fietsvakantie Podcast is in de maak en nieuwe afleveringen worden elke vrijdag gepubliceerd. De laatste aflevering vind je hieronder. Luister ook naar alle afleveringen van seizoen 1 en 2. Informatief en vol inspiratie!

Matthieu is longpatiënt, met een longfunctie van slechts 30% fietst hij m.n. in de regio waar hij woont. "Als je het andere verhaal wilt horen, dan moet je maar contact opnemen" mailde hij mij een keer. En dát andere verhaal vertelt hij in deze aflevering. Hoe de strijdt die hij voert met COPD  en die samen met zijn fiets aan gaat. Hoe wandelaars hem inhalen als hij een viaduct op fietst, maar hij geeft niet op. Ook grotere, meerdaagse tochten fietste hij. Matthieu vertelt zijn levensverhaal en koos voor het krachtige Kozmic Blues van Janis Joplin. Ik wens je veel inspiratie en luisterplezier!  Foto's die hij onderweg maakt kun je vinden op zijn Instagram: https://www.instagram.com/matthieuverhoeven/ Heb je zelf ook inspirerende fietstochten gemaakt, of wil je in contact komen met mij? Je kunt me mailen op contact@fietskriebels.com Voor meer fietsbeleving kijk op http://www.fietskriebels.com
totaaloverzicht van de fietsroute deze zomer: het aantal dagen (62), hoogteprofielen, en aantal kilometers (5.426)

In dit jaar gingen 2 wensen in vervulling: fietsen naar Rome over de route van Reitsma door Oostenrijk en langs de Adriatische Zee en fietsen naar Spanje. Mooie bijkomstigheden: het kunnen rijden van een eigen gemaakte route van Rome naar Nice en door de Provence naar Avignon. Het was een lange, zeg maar wereldreis om met name vanaf en door Italië en Frankrijk Spanje in te rijden. Het eerste deel van mijn Vuelta. De binnenlanden van Spanje gaven een nieuwe fietsbeleving: ruw en robuust. Geen makkelijke tocht, maar vol natuurschoon, waar de binnenlanden van Spanje vol van is. De route langs de Tyrreense kust is weer verhaal apart. Je leest het op onderstaande pagina’s . En wil je luisteren naar de fietsverhalen van deze zomer? Luister dan naar het Geluid van Fietskriebels. Je vindt ze ook hieronder.

En aan het begin van het seizoen fietste ik langs de regiogrenzen van de Achterhoek en van de provincie Utrecht. Mooie routes voor een aantal dagen fietsen in ons eigen land. Kijk op onderstaande pagina’s voor alle details.

%d bloggers liken dit: