Hoi Henrik,
Met veel plezier heb ik alle afleveringen van jouw podcast geluisterd. Heerlijk! Dank daarvoor. Wij (Erwin en ik) gaan ook graag op fietsvakantie. Hemelvaartsdag vertrekken we naar Rome via de Reitsema route.
Leuk dat je mensen volgt. Dat geeft inspiratie voor volgende reizen.
Groet,
Sandra

Trappend in de regen in het donker naar mn werk. Pling. Yes leuk. Een nieuwe podcast. Luisterend naar Fietskriebels. Even in gedachte mee met de reizen van anderen. Even in gedachte naar ervaren vrijheid en fietsen naar onbekende wegen. Fietskriebels van Henrik en zijn gastsprekers is iedere keer weer een verrassing en een inspiratie bron om te luisteren. Plannen maken voor nieuwe reizen. Toppie! Dank je wel. Zo komen we de donkere dagen wel door👍👍👍!

Beste Henrik,

Allereerst bedankt voor alle inspirerende podcasts. Ik heb ze bijna allemaal beluisterd. Bijna omdat ik de laatste morgen in de auto naar het werk aanzet. Natuurlijk spreekt de één nog meer aan dan de ander maar dat is natuurlijk logisch. In hoorde jouw in de 100ste zeggen dat de eerste podcasts wat moeilijk/saai waren, maar ik vind deze heel waardevol. Als beginnende fietser zijn juist die podcasts van belang en erg praktisch. 

Met veel plezier beluisterde ik alle afleveringen van de podcast Fietskriebels. Alsof je steeds even mee kunt en mag fietsen. Lang gewacht op deze aflevering met Frank van Rijn en nu al benieuwd naar de volgende en ook nog de daaropvolgende!. Zo ontzettend leuk!

Geweldige rustige rustgevende en ongedwongen gesprekken over mijn favoriete activiteit. Maar mag het aub zonder muziek.
Met vriendelijke groet,
Herman Glashorst

Hi Henrik,
via Fietsplan kwam ik op het spoor van je podcast en nu ben ik bezig om alle afleveringen aan het luisteren. Ik heb inmiddels #23 beluisterd.

Gezien het feit dat ik tot een risicogroep behoor ben ik sinds 2019 niet meer op fietsvakantie geweest. Dat was een heerlijke rit van Salzburg door Oostenrijk, Slovenië en Italië weer terug naar Salzburg.

Mede door je podcast heb ik toch weer zin om in 2022 een lange tocht te maken.

Bedankt en groetjes,
Frank (frank@blijefietser.nl)

Hoi Henrik,

Hartstikke leuk om fietskriebels te volgen!

Na 35 afleveringen heb ik tijdens de Ronde van Nederland, dankzij jouw podcast de …BIFI ontdekt. 😂

Altijd maar die mueslirepen.., nee ik fiets voortaan op de bifi.

Moest op driekwart van het rondje Nederland stoppen na een “Fietshand” blessure. Nooit van gehoord,

maar hiermee kon ik écht niet verder trappen. Veel succes gewenst met jouw Fietskriebels. Keileuk!

Hartelijke groeten,

Jos

 Dag Henrik, Tijdens het koken geniet ik altijd enorm van jouw podcast. Je bent op bescheiden manier aanwezig en geeft de geinterviewde een podium om zijn of haar verhaal te doen. Je bent enthousiast, nieuwsgierig en hebt kennis van zaken en een prettige rustige stem om naar te luisteren. Kortom genieten en altijd weer inspirerend. Ik kijk uit naar mijn pensioen om de fietsreizen te maken waar ik door je podcast op het spoor ben gezet. Dank!!!!

Hoi Henrik, ik heb vandaag je podcast ontdekt omdat ik informatie wilde opdoen voor een fietsvakantie. Wat een superleuke en informatieve podcast! Ik word er helemaal enthousiast van. Bedankt! Groeten, Dana

Heerlijke inspiratie ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

“Een hele mooie en interessante podcast over fietsvakanties. Ook leuk voor de ervaren fietsvakantieganger. Herkenbaar en inspirerend. Mooie muziek en zeer goed geluid. ”

Tante Jolie via Apple Podcasts · Nederland · 28-05-21