TG17 Naar de wijngaarden (Villar San Costanzo – Barolo 69 km)

Het is de 17e fietsdag en ik ben gisteren de 1500 km grens gepasseerd. Zondag ben ik 3 weken op fietspad. Vandaag en dan nog 2 dagen voor Genua? Het eind komt in zicht. Het vooruitzicht naar mijn eigen bed is ook lekker.

Koffiepauze

Vandaag fiets ik schuin terug naar de route. Ik zou bijna zeggen tussen de koren en het groen. Groen is het zeker, daarbij is het kersentijd. De bomen zijn afgedekt voor de vogels. Piëmonte is een écht landbouw gebied en het wisselt af met leuke stadjes.

In Villafalletta kom ik weer op de route
Fossano

Tot aan het gebied van de Langue is het vlak. De laatste kilometers is het hevig klimmen. Oeff niet meer gewend.

Een paar kilometer voor het plaatsje Barolo, in Vergne is een camping. Hier ga ik mij voorbereiden op morgen. Dat wordt een zware dag door de Alta Langa met o.a. een klim van 12%. Maar aan het eind gloort de Rivièra!

8 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: