podcastaflevering 21

Kun je goed fietsen op IJsland?

In deze aflevering van de Fietsvakantiepodcast is Martien aan het woord. Nadat zij na enige tijd de verre groepsreizen minder leuk vond om te herhalen, stapte zij – net zoals haar moeder ooit – ook op de fiets. Met de oude spullen van moeder, reed ze Nederland door en het jaar daarop was ze 3 maanden vrij en reed ‘Langs oude wegen’ waarbij ze veel mensen trof. Na diverse andere bestemmingen, zoals in Ierland en op de Kanaaleilanden, vloog ze met fiets naar IJsland om daar ruim 30 dagen te gaan fietsen. In deze aflevering vertelt ze hierover. Verder houdt ze van Spanje, het weer en de cultuur trokken haar o.a. naar en over de Ruta de la Plata. Ook een prachtige belevenis! Helaas moet ze door ziekte nu een tandje minder. Ik hoop dat haar operatie goed zal verlopen en het herstel voorspoedig, zodat we Martien snel weer op de fiets zullen zien, bijvoorbeeld op de haar gewenste Oostzeeroute. Muziek is van de Nieuw-Zeelandse zangeres Bic Runga met Listening For The Weather. Veel inspiratie en luister plezier!

Meer informatie over Martien en haar reizen?

Mis nooit meer een aflevering

Abonneer je waar je ook van podcasts houdt:

Neem contact op

Is er iets waarvan je wilt dat ik het behandel in de podcast? Of heb je zelf een leuk verhaal en wil je die delen, of ken je iemand die dat zou willen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: