Podcastaflevering 28

In het land van de Rijzende Zon

Fietsen in Japan? Is dat mogelijk? Op Anne Sey heeft Japan al van kinds af aan een grote aantrekkingskracht. Zij vertelt in deze aflevering van de Fietsvakantie Podcast over hoe dit ontstond en zij Japanoloog werd. Fascinerend is de cultuur, de geschiedenis, het geloof, de afgeslotenheid van het land . ‘Je moet wel een beetje gek zijn om in Japan te gaan fietsen’ zo vertelt zij in deze aflevering. Maar ze trad daarmee wel in de sporen van de geschiedschrijvers en van hen die vroeger over de handelswegen voerden. Luister naar Anne en treed terug in de tijd, maar ontmoet ook de moderne Japanners, inclusief de monniken waar zij mocht overnachten. Anne schreef over de fietstocht een boek, die zowel online als ook in de fysieke boekhandel te koop is. Zie onderstaande knop voor meer informatie. Muziek is van Kyu Sakamoto met het bekende Sukiyaki en tot besluit een echte Japanse ‘schlager!’ Veel inspiratie en luisterplezier.

Meer over Anne?

Mis nooit meer een aflevering

Abonneer je waar je ook van podcasts houdt:

Neem contact op

Is er iets waarvan je wilt dat ik het behandel in de podcast? Of heb je zelf een leuk verhaal en wil je die delen, of ken je iemand die dat zou willen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: