Groene Weg naar de Middellandse Zee

Het een van de bekende Europafietsers route. Met als motto: Op de fiets van huis naar de Méditerranée! fiets je via België, Luxemburg en Oost-Frankrijk naar de Middellandse Zee en mijdt daarbij druk verkeer en grote steden.

In het eerste deel domineren weidse heuvellandschappen en de lieflijke oevers van de Saône. In deel twee vind je een overweldigend landschap, maar ook eeuwenoude cultuur in Orange en Avignon en van Gogh-achtige sfeer in en rondom Arles. Uiteindelijk voert het vlakke land van de Camargue je naar de Middellandse Zee.

bron: https://www.europafietsers.nl/fietsroutes/groene-weg-naar-de-middellandse-zee/

Maar wat vertellen fietsers die deze route hebben gefietst in de podcast?

In deze aflevering ontmoet je Marijke Ten Cate, die – net terug – van een fietsvakantie over de Groene weg naar de Middellandse Zee, vertelt over hoe zij haar tekenpassie onderweg inzet. Ze laat tijdens de aflevering zien wat zij getekend heeft en hoe haar tekendagboek er uit ziet. De foto’s staan op Instagram. Je kunt ook meer zien van haar werk op Marijketencate.nl en op haar Instagram @marijketencate Een vrolijke, inspirerende en openhartige aflevering; ik wens je veel luisterplezier!

Ingrid en haar partner hebben sinds kort het fietsen ontdekt als de ideale wijze van vakantie vieren. Deze tocht naar de Middellandse Zee smaakt naar meer, dus zetten ze koers naar de Bordeaux. Luister naar hun fietservaring in Corona tijd. Veel luisterplezier!

Anja en Ernst kennen geen betere snelheid dan die met de fiets. In deze zomerse aflevering hoor je ze ‘live’ uit Avignon waarbij ze hun ervaringen van de afgelopen weken delen. Ook hoor je en passant tips voor onderweg, vooral als het zo regent… Veel luisterplezier!

%d bloggers liken dit: