Lente !

Het was gisterenmiddag officieel al in gegaan, de lente van 2018. Vanmorgen bedacht ik me, dan zijn de fietskriebels nu legitiem en komen qua uitvoering steeds dichterbij. De site ben ik nu een paar dagen geleden begonnen. Er zijn veel design mogelijkheden. Met betrekking tot de techniek, moeten we nog aan elkaar wennen. Of het huidige ‘sitethema’ blijft, weet ik nog niet, maar het voldoet voor nu.

De blogs zullen een soort liveverslag worden en in de ‘side-pagina’s’ neem ik de bijzondere onderwerpen en de historie op. Gisteren bezig geweest met het jaar 2011 en de samenvatting van de fietstocht naar Berlijn gemaakt. Naast de foto’s met lokatieinformatie, is ook de tijdlijn van Facebook behulpzaam bij de reconstructie. Want ik weet het nog wel…maar hoe zat t precies? Ook gisteren tijdens het verkiezingsdebat op tv een start gemaakt met Parijs 2013. De foto’s daarvan staan off-line (of is ’t stand-alone?) op de laptop. Dat wordt zoeken.

De komende dagen zal ik verder gaan met de opbouw van de site en het leren omgaan met de configuratie. Maar eerst straks even stemmen. Ciao!

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: