ZHP24 van Werra naar Weser (Frankenrode – Hemeln 109 km)

Het fietspad volgt ook vandaag de rivier. De langste tijd de Werra. Tot Hann.Münden, dan 10 km tot Hemeln de Weser. Die ik morgen zal vervolgen. Op de ochtend na was het droog. In de middag kwam zelfs de zon af en toe. En toen de camping die aan de Weser en op de route ligt, voorbij kwam was de keus snel gemaakt. Het was een rustige route, met veel vakwerkhuizen in de steden en een glooiend dal dat mij dichter en dichter naar thuis brengt. Nog een dag of 5. Ook een mooi vooruitzicht na bijna 2.200 km.

Hann.Münden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: