ZBR03 Van Maasduinen naar Roer (91 km 137 hm)

Vanaf ongeveer 2 uur vanmiddag rij ik langs de Roer. Dan is het ergste achter de rug. Alleen de wilde stroming van deze rivier doet nog denken aan de regen.

Gisteravond rond 9 uur begon het. Te laat voor mijn regen protocol. Het heeft gehoosd! Als het dan maar droog is als ik opsta. Ook niet. Als het dan maar droog is als ik fiets. Je raadt het al. Het bleef tot het Veer Kessel Reuver nat. Zeiknat. Na het broodje plus koffie in Lottum-Well was het blik op oneindig en trappen. Jammer van die leuke Limburgse plaatsen, ze zijn verregende herinneringen.

Nat Blitterswijck

Doordat de tentstok getapet is, pas hij niet meer in de zak. Onderweg dacht ik, als ik een Decathlon tegenkom… maar dat was in de regen. Zal er wel niet van komen. Er zit er een in Viterbo.. Al die dagen met een stok die uitsteekt? Liever een eerdere oplossing.

Kasteel Kessel

Om de dag goed af te sluiten bel ik zittend aan de Roer, een hotel om te kijken of ze me willen hebben. Ik mag komen en terwijl ik de locatie zoek in Google maps, zie ik dat in Hückelhoven een Decathlon zit. Morgen even winkelen. Eind goed… nu eerst een Duits Biertje

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: