ZBR02 Reitsma Rules (Angerlo – Well 84 km 124 hm)

Met 19° graden als minimum is het een weldadige eerste nacht in de tent. Na fikse onweer en dito buien een mooie inwijding.

De eenvoudige € 5 camping aan de dijk, heeft het goed doorstaan. Er is ook weinig te ruïneren, een toiletgebouw mag het niet heten. 2 wc’s en 1 douche, maar ’t functioneert. Je tandenpoetsen gaat buiten, daar is een multifunctionele wasbak met koud water. Ook voor de afwas. De 81 jarige eigenaar komt gemoedelijk in de rust Duitsland- Portugal een praatje maken. Al 50 jaar deze camping, toen stond het toiletgebouw er al. Had de vorige eigenaresse al staan… Er zijn vooral, een weinig, staanplaatsen en de moestuin is omgebouwd voor passanten. Een extraatje, zo vertrouwd hij mij toe, want ik kan er niet van leven…

Sanititairgebouw Camping Hesseling

Bij het invouwen van de tentstokken blijkt er 1 gespleten te zijn. De wind rukte ook behoorlijk vannacht en hij is al veel in- en uitgevouwen. Op mijn huidige (€ 10) camping aan de rand van het park De Maasduinen, krijg ik duktape en repareer ik de stok. Het staat weer, maar dit deel kan ik nu niet meer opvouwen.

Vandaag vooral tegen de wind in de Route van Reitsma tegemoet. Onder Millingen aan de Rijn kom ik er op en volg deze nu tot de afslag naar Bolsena. Om vast te wennen wat kilometers in Duitsland gefietst en een paar heuvels rond Groesbeek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: