ZBR07 Lecker an der Neckar (Nieder-Olm – Heidelberg 112 km 230 hm)

Het is bij het veer naar Konstand, over de Rijn, dat andere Reitsma’s gangers komen aanrijden. Naar Venetië, Rome lijkt ons straks te heet… en Venetië zal nu wel rustiger zijn, voeg ik er aan toen. Op de boot, kosten € 2,50 !! kletsen we nog wat verder. De veerboot vaart op tijd, op het half uur en niet zoals bij ons gewoon heen-en-weer. Duits gedoe dus, zo vertelde de fietser ook dat hij probeerde een nieuwe drager te kopen. Een van zijn tas is afgebroken. Had ik ook vorig jaar, toen een tas achter een paaltje bleef steken. Het gaat 1000x goed…

De winkel verkocht de tassen maar niet de accessoires. Zo’n los dingetje kost €14 of zo en online te bestellen. De Duitse winkelman wilde niet een drager van een nieuwe tas halen, los verkopen en zelf een nieuwe bestellen. Duits gedoe dus.

Lorsch, mooi en druk stadje

Ik kwam ze nog een keer tegen onderweg, ze zaten te lunchen op een bankje. We riepen nog wat. Het tempo is goed vandaag en Heidelberg druk. Mijn tent staat aan de Necker. Tussen de campers. Tegenwoordig heeft iedereen er een.

Heidelberg altstadt
Na zelf gedouched te hebben is de fiets aan de beurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: