ZBR08 Langs de Neckar

Ik verlaat de €12,50 camping in Heidelberg door eerst af te rekenen. Dat mocht gisteren niet. Discussie is zinloos sieben uhr dreizig offen! Verder een prima accomodatie, alles is er en functioneert.

Neckargemünd

Anders dan aan het einde van deze warme en golvende dag. Golvend omdat er pittige en venijnige klimmetjes in deze etappe liggen. Op de route ligt een grote freizeitpark met camping. Zuchtend en pruttelend kom ik aan. Door corona moet je minstens DRIE nachten boeken. En voor fietsers verwijzen ze naar de collega camping 10 km verder..of diverse pensions en hotels.

Ik verlaat dit gevang scheldend en boos kijkend.

Er zit niets anders op. Langs de Audi fabrieken en een stuk van de route af fiets ik richting campingreceptie. Het raam zwaait open, ik hou mijn hart vast! Daar zijn de wc’s en douches, daarachter het tentenveld, kom over 1 uur terug, of later zegt de campingbaas.

Het raam zwaait weer dicht. Ik vind het allang goed. En op deze €11 euro camping heb ik nog niemand met een mondkap kunnen betrappen. De verschillen zijn groot op zo’n dag. Maar even verwerken.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: