ZBR09 Weinen und Deinen im Kochertal (Neckarsulm – Stimpfach 109 km 669 hm)

De Schloss-dorpjes hebben plaatsgemaakt voor lieflijke (wijn)landbouw dorpen aan de rivier de Kocher. Zo heet ook dit wijde dal. Ik rij het Kocher-Jagst fietspad. Een driesterren radweg waar de Rijn- en Nechar fietspaden bij verbleken. Glad, strak, maar wel steeds meer golvend op de heuvels.

Niedernhall

Met nog mooie dorpen ook.. rond 1 uur heb ik mijn voorraad water, 2,5 liter er bijna door. Het ging snel, hier in Braunsbach is de laatste camping. Ik zou hier kunnen gaan relaxen en morgen de klimmetjes uit dit dal kunnen maken. Ik besluit om rustig aan door te trappen en dan een kamer te nemen. Kan ik rustig het voetbal kijken…

Het gebied aan de Jagst is dunbevolkt en de accommodaties dun bezaaid. Na 100 km zijn er in Jagstheim een nee twee gasthofen. En beiden gesloten, nou ja het terras is open, maar wegens corona…

10 km verder is er wel een open, zegt een van de eigenaren. Ik dein verder, in een volgend plaatsje probeer ik het ook bij een zimmer frei. Er zijn zoveel van dit soort gasthofen. Nee gesloten, ook deze vrouw wijst naar dezelfde. Als ik daar aankom is ’t verlaten, maar er is een telefoonnummer achtergelaten. Hij spreekt het verlossende woord, alleen zo verexcuseerd hij zich, alleen overnachten en ontbijt. De Imbiss zit schuin tegenover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: