ZBR21 Vanuit de Polder naar de Rivièra Adriatico (Quartiere – Milano Marittima 103 km 94 hm)

Ik had gisteren niet goed gekeken. Er liepen 2 pauwen los bij de Agriturismo. Op de raarste momenten maken ze een gillend geluid. Ik slaap er slecht van en halverwege de nacht merk ik dat mijn rechter heup zeer doet. Het fietsen gaat wel, maar het op en afstappen is pijnlijk.

de Sant’Apollinare in Classe

Na een prima ontbijt zit ik om 7 uur op de weg, door een eindeloos polderlandschap. Steek de Reno per pont over en rij door een verhit Ravenna. Aan de kust kies ik een camping uit en besluit morgen uit te rusten. Hopelijk met wat zeelucht en -water dat het daarna beter gaat.

Mare Adriatico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: