Frank van Rijn Gaat Verder (1)

In de eerste aflevering van het derde seizoen van de Fietsvakantie Podcast ben ik te gast bij de bekende wereldfietser en schrijver van fietsreisverhalen Frank van Rijn. En ondanks zijn leeftijd van 73 jaar gaat Frank verder. Deze zomer fietste hij nog in Zuid-Frankrijk en is bezig met zijn 17e boek. Frank zit dus bepaald niet stil en is ook verder gegaan dan menige vakantiefietser. Uit zijn rijke fietshistorie vertelt hij dan ook makkelijk, waardoor 3 afleveringen van de podcast gevuld zijn. In deze aflevering spreekt hij over zijn eerste jaren en wat het verschil is tussen nu en toen. Denk bijvoorbeeld aan communicatie.  Favoriete muziek van Frank is de ‘Pastorale’ van Beethoven, de 6e symfonie. Meer informatie over de reizen en de boeken van Frank vind je op http://www.frankvanrijn.nl

Heb je een vraag of een tip? mail me dan op contact@fietskriebels.com

Ik wens je veel inspiratie en luisterplezier!

Te gast bij Frank

Mis nooit meer een aflevering

Abonneer je waar je ook van podcasts houdt:

1 reactie

  1. Met veel plezier beluisterde ik alle afleveringen van de podcast Fietskriebels. Alsof je steeds even mee kunt en mag fietsen. Lang gewacht op deze aflevering met Frank van Rijn en nu al benieuwd naar de volgende en ook nog de daaropvolgende!. Zo ontzettend leuk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: