Fietsvakanties.net & Frank van Rijn Gaat Verder (2/3)

Tijdens mijn zomerse fietscontacten kwam ik op de sociale media Reinoud Nagel tegen. Hij is naast hardloper ook een Europafietser. Reinoud beheert ook een zeer complete en informatieve site Fietsvakanties.net

Ik ben er erg enthousiast over, want naast de vele informatieve rubrieken kun je er ook terecht voor de meer georganiseerde fietsvakanties in het buitenland en arrangementen voor fietsweekendjes in eigen land. Het is een mooie aanvulling en ik heb de site dan ook opgenomen op mijn pagina Interessante fiets’avonturen’ -sites. Kijk er gerust eens op.

Thuisgekomen na mijn mooie fietsreizen naar en in Italië en Spanje, ben ik weer nieuwe afleveringen aan het opnemen voor een winterreeks van het Geluid van Fietskriebels. Inmiddels zijn de wekelijkse afleveringen al van start gegaan en is de Fietsvakantiepodcast snel stijgend in de categorie Reizen binnen de diverse podcast players zoals Spotify en Apple. Het is een mooie vorm om elkaar te inspireren en motiveren. Een fietsvakantie, hoe lang of kort, ver of dichtbij, blijkt een mooie ervaring te zijn om te delen en die steeds weer nieuwe praatstof en enthousiasme oplevert. Zo is er een special in de maak over Oost-Europa, gaan we op reis in de 50e aflevering door 10 landen in 10 weken en hoor bijvoorbeeld hoe je langs Lourdes grotten in de Lage Landen kunt fietsen. Het zijn maar vast wat voorbeelden. Wil je overigens zelf ook je fietsbelevingen delen, of heb je een tip, neem dan gerust contact op.

Ik ben vaak te gast bij de sprekers thuis, hier een opname bij Ton en Annelies. Zij zullen in november te horen zijn.

Frank van Rijn Gaat Verder!

Onderstaand de twee laatste afleveringen met de bekende wereldfietser Frank van Rijn.

Deel 2 van het gesprek wat ik had met Frank van Rijn over zijn fietstochten. In deze aflevering spreken we o.a. over eten en wat Franks’ definitie is van een wereldfietser. In de afleveringen van de podcast wordt altijd een gedeelte van het favoriete muziekstuk van de gast gehoord. Voor Frank is dat de 6e symfonie van Beethoven. Veel luisterplezier!

In deze laatste aflevering van het gesprek met Frank van Rijn spreken we over ontmoetingen die Frank had met wilde dieren, en slechte mensen. Helaas is het 3 keer voorgekomen dat hij oog in oog stond met bandieten. Tot slot geeft hij nog wat tips en welke muziek hij onderweg, na een dagelijkse fietstocht luistert. Zijn favoriete symfonie van Beethoven is de 6e. Je hoort in deze aflevering gedeeltes uit IV Allegro ‘Thunder Storm’ uit de Pastorale.

Wil je meer zien van Frank, kijk dan op zijn site:

Ik wens je veel inspiratie en luisterplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: