SL09 Santos Club (Vila Nova Santo André – Azeotão 87 km 817 hm

Ik sprak gisteravond met Hub, hij leverde zijn bijdrage voor de fietsvakantie podcast. Hij vond het jammer dat hij tijdens zijn voorjaars tocht zo weinig andere fietsers tegen kwam. Ik denk dat het door het vroege tijdstip komt, zei ik. De aflevering komt binnenkort wel live, dan hoor je het hele gesprek. Nu we in de tijd wat later zijn, en in het warme zuid Europa, kom ik veel vakantie fietsers tegen. Meestal onderweg, zwaaiend als ze van de andere kant komen of in één keer naast je. Zoals vanmorgen een Zwitser, op een gravelbike. Hij was 19 april vertrokken naar Gibraltar en reed nu naar Lissabon. Ik zie je wel bij de pont! En weg was hij. Zijn tempo ligt veel hoger dan de mijne. Ik zag hem dan ook niet bij het veer. Wel kwamen daar Arnold en Magreet. Echte santosrijders en ze maken en maakten al vele mooie tochten. Ze willen nu, na Lissabon naar Porto en misschien wel langer de Portugese kust volgen. Hun route staat niet vast. Leuk om ze tegen te komen en Hub heeft gelijk, een praatje met gelijkgestemden voegt zeker waarde toe.

In gesprek met Arnold

Na Setubal, maakt de EuroVelo een draai linksom om de kust verder te volgen. Ik wist niet dat het hier zo steil omhoog ging! Omdat het al snel later werd, reed ik naar Azeitão en wil morgen een rechte doorsteek maken naar de hoofdstad.

Veerpont naar Setubal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: