SL08 Heilig Asfalt (Vila Nova Milfontes- Vila Nova de Santo André 69 km 388 hm)

Ik heb tijdens een fietstocht nog nooit over 15 km 3 uur gedaan! Na enkele meters in mijn overnachtingsdorp ging de route naar een mooi rustig pad. Dit pad kwam uit in een prachtig natuurgebied. Alleen de paden werden steeds meer onbegaanbaar. De fiets zakte weg in het mulle zand. Terwijl de zon steeds hoger aan de hemel kwam, moest ik al wandelend de fiets voortduwen en zelfs iets optillen.

Toen ik vaste grond onder wielen kreeg, beloofde ik mezelf deze vakantie niet meer te wijken van het heilige asfalt.

Sines

7 reacties

  1. Dan heb ik alvast een tip voor je. Let op dat je bij Setubal niet het traject van Benjaminse volgt dat langs de kust loopt want dan kom je ook in het zand terecht.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: