MH03 Naar de Duero (Cogolludo – Berlanga de Duero 84 km 1.053 hm)

Gistermiddag om half 6 ging ik richting hotel, om daar bij de ingang te gaan zitten. Toen ik aan kwam lopen, waren de eigenaresse en haar man net gearriveerd. Ze zwaaide naar me, ik was uiteraard blij hen te zien. Het komt altijd weer goed.

Voor de zekerheid heb ik diezelfde avond maar vast een hotel geboekt in Berlanga. Maar dat vooruitboeken doe ik vandaag maar niet. Er zijn overigens weinig campings hier. Straks over 50 km in Soria is er een, maar dat is te dichtbij.

Onderweg, het pleintje van Atienze

Na de hectiek van gisteren,  was het een relaxte en rustgevende fietstocht. Op en neer door de heuvels, het laatste stuk gestaag omlaag. In het middeleeuwse dorpje Atienza koop ik bij de bakker een baguette en lunch op het plein.

De boekjes van de routes (deel 1 en 2 van de Ruta Iberica) kunnen naar huis worden gestuurd. Vanaf morgen rijd ik de verbindingsroute naar Frans Baskenland. Die staan daar nog niet, ik heb ze uitgeprint mee. Nog even zoeken naar grote enveloppen en postzegels. Dat zou bij de sigarenwinkel moeten kunnen, vertelde de barman, onder het hotel. Ik hoop dat het lukt, dan ben ik wat lichter, morgen een eerste pas (Puerto de Oncala op 1.455 m) over. Daar bovenop is een casa rural, die ik verwacht te halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: