HN07 La Vendée à Velo (Puilboreau – Saint Vincent sur Jard 92 km 149 hm)

Op de laatste aantal kilometers na, is het traject vlak door La Vendée. Onderdeel van de regio Pays de la Loire. Of dat ook iets met de Loire te maken heeft? Langs deze rivier valt het doek voor de route la vélodysée en ga ik verder Normandie in. Maar dat is pas over ruim 200 km.

Het was een prachtige zomerse fietsdag. Nog niet te warm, een koele wind blies vanaf de oceaan. Op deze zaterdag kom ik veel Franse fietsers tegen. Wellicht verblijven ze hier op een van deze campings of resorts. Een aantal vraagt mij de weg. Dat heeft geen nut, ik ging zelf vanmorgen al de verkeerde kant op toen ik weer op route kwam. Gelukkig was ik wakker genoeg, ik zag na een paar kilometer een bordje La Rochelle. Daar was ik gisteren. Je ziet het wel in de relive-video.

De camping is eenvoudig en rustig met op 300 meter afstand een pizzabakker. Het leven heeft het goed voor met mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: