HN08 Polders, Moerassen en Boulevards (Saint Vincent – Saint Jean de Monts 89 km 273 hm)

Fietsdag 44 zal niet de boeken in gaan als de meest geweldige. Dat komt om diverse redenen. Ten eerste, omdat het al om 9 uur begon te onweren. Er stond al een forse wind, waar ik half tegenin moest fietsen. Daarbij kwam dat ik 3 x de regen moest trotseren. Dat waren punt twee en drie. Nu ging het polder en moeras gedeelte wel, maar zo’n open landschap kwam vandaag niet goed uit. De tweede helft van de route ging weer langs zee, waar surfers op de golven zich mee lieten voeren. Dat was wel weer mooi, een forse branding met rotsen op de kustlijn.

In de middag scheen de zon weer volop. Ik denk dat alle Fransen of aan het pic-niquen waren, aan het strand lagen of wandelden op de boulevards. Natuurlijk nadat ze gestemd hebben. Ik reed langs een paar buro du vote.

Met die tegenwind moest ik bestwel doorzetten. Mijn benen deden dat onder protest. Ik wilde eigenlijk de volgende plaats halen, maar de vele campings langs de route trokken te hard. Ik hoef de camping niet af, heb vanmorgen eten gekocht en wellicht dat een noodmaaltijd sneuvelt. Die moeten toch eens op.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: