NB04 Alpes Mancelles (Sillé-Plage – Sées 70 km 960 hm)

Op deze 50e fietsdag, door de extreme temperatuur naar 35° een korte rit vandaag. De eerstvolgende camping na Sées is 30 km verder, en dat is voor vandaag teveel. Temeer ook dat er nog wat heuvels aankomen. Dus was ik om voor 2 uur op de camping en heb de tent vast opgezet. In Frankrijk is het gebruikelijk dat het kantoor pas na 3 uur opengaat. Maar het zal wel goed zijn, dus na het douchen aangemeld.

Route is echt mooi en komt door kleine pittoreske plaatsjes in het stroomgebied van de Sarthe. Veel zandstenen huisjes en Romaanse kerkjes. De hoogste top vandaag ligt op 417 meter. Tegelijk ook de hoogste van deze Normandië Route.

St.Céneri le Gérei

Morgen wordt afkoeling (naar 27°) verwacht met regen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: