NB04 Haute Normandie (Sées – Fontaine-la-Soret 90 km 729 hm)

Stevige wind, onweer en felle regen. Het menu van afgelopen nacht. Om 6 uur ging de wekker. Het was (nog)droog… en koud. Opgestaan en snel de tent ingepakt. De bakker was al om half 7 open, terwijl Sées nog sliep op deze winderige zondagmorgen. Bij de Kathedraal nam ik nog wat foto’s en hoopte dat het droog zou blijven. Wat een verschil met gisteren!

Het bleef droog, op 1 bui na. Daarna klaarde het wat op, maar onstabiel is het. Na zo’n nacht heb ik behoefte aan een echt bed en een goede nachtrust. Dan ga ik de laatste week goed in! Onderweg boek ik bij een B&B een overnachting. Het huis heeft een terras en tuin. Bijzonder gastvrij is het ontvangst. Over de fietsreis willen ze natuurlijk van alles weten. Met mijn boekje en site loop ik de route historie door. Nu gaat de laatste week in. Dat is trouwens net zo onwerkelijk als toen de eerste dagen in Spanje en naar Portugal toe.

Bij de B&B

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: