DE02 Parken en Bossen (Nieuw Sterkenburg – Wichmond 116 km 590 hm)

Als je deze route hebt gereden zul je nooit meer zeggen dat Nederland een vlak land is. Voor m’n gevoel pakken we iedere heuvel die maar een beetje in de buurt ligt. Was het gisteren nog het lage Groene Hart tussen de twee steden Den Haag en Utrecht, vandaag zijn het de bossen en parken die domineren. Omdat ik morgen Enschede wil halen, rijd ik door zodat ik dan nog 100 km te gaan heb. En dat klopt precies vanaf de camping in Wichmond. Het is de Achterhoek, die na de IJssel over, met een veer vanuit Brummen, de nieuwe regio is. De campingeigenaar is hartelijk. Het is een boerencamping. Aanbellen bij familie… dat doe ik. Oh dat vind ik hartstikke leuk! Antwoord hij op mijn vraag of ik kan overnachten, en geeft me voor €10 een plekje met stoelen verlichting en elektra. In de schuur staat van alles, zoals bier, ijs, koffie en eieren. Het geld doe je maar in het kistje. Inmiddels is ook de zon gaan schijnen. Helemaal leuk hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: