DE03 Midden Oosten (Wichmond – Enschede 102 km 149 hm)

Een dag die passend is voor de Midden Nederland route. Eerst wat regen en dan zon met wolken. Langs boeren en door beukenlanen. De vele beken blinken in de zon, de fietspaden zijn soms smal zoals hier gewoon is. Het is druk. Vanaf de campings worden fietstochten georganiseerd met als titel: fiets de boer op. Grote rijen passeer ik, het is mid zomer in het midden oosten. De route gaat niet rechtstreeks Enschede in, maar met een grote boog eromheen. Extra kilometers die het waard zijn. Het is mooi wonen in de Achterhoek en Twente.

Met de trein weer terug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: