VVZ05 Groesbeek – Arnhem 60 km.

Schrale dijken

De bedoeling was minstens Zutphen. Die goede hoop had ik nog vanmorgen bij het ontbijt en aan het begin van de rit. Fietsen in deze omgeving Rijk van Nijmegen ook wel genoemd, is mooi en afwisselend. Lijkt me ook een mooi wandelgebied. Dáár zouden wat meer mee kunnen doen 😉.

Nijmegen

Na Nijmegen merkte ik al snel dat deze dag geen appeltje eitje zou worden. De noordoostelijke wind, koud en hard, maakte het onaangenaam. De route gaat voor 90% over dijken langs de Waal. Dus ik kon mijn lol op.

Ik had zuchtend eindelijk Millingen bereikt. Hier gaat het veer naar Pannerden. Mijn hoofd voelde inmiddels schraal en warm tegelijk. Doordat het (nog) maart is vaart het veer minder. Ik moet hier ruim een uur wachten.

Van de nood een deugd makend doe ik inkopen bij de plaatselijke Aldi. Ook al geen pretje. 1 kassa open en de Millingnaren vonden de zondag een inkoopdag. Ik dreigde het veer zelfs te gaan missen. Uiteindelijk ging kassa 2 open… Ik telde mijn knopen en besloot in Arnhem de trein te pakken.

De afgelopen dagen en 430 km waren op veel gebieden afwisselend; natuur, de regio’s, de temparaturen. De fiets en al het materiaal is getest. Sommige dingen ga ik anders doen en daar kom je alleen achter in de praktijk.

Bedankt voor alle reacties en tot de volgende tocht!

Eindbestemming Arnhem
Kampeerplek bij de Boswachter

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: