XE05 Läuft einfach (Hövelhof – Telgte 114 km)

Start van de EmsRadweg

Het is vandaag easy going, het loopt gewoon. Ik fiets door plaatsjes waar men werkt van heeft gemaakt. Mooie huizen, pleinen, met typische Duitse kenmerken. Er is hier weinig achterstallig onderhoud, het ziet er perfect uit.

Rathaus Rietberg

Vooral het begin van de route gaat door bossen, ietwat heuvelig. Geleidelijk wordt het gebied opener. Het weer is te mooi, veel zon, hoge temparaturen. Ben om 8 uur vertrokken en rond 3 uur klaar er mee. Voor Telgte ligt camping Sonneweide. Om 4 uur meld ik mij aan. Wij hebben dit weekend een hardrock optreden, is dit een bezwaar? Het duurt tot 12 uur. Leuk is t niet, denk ik maar, en het alternatief? Ik check in en ga genieten.

Gartenschau Rietberg
Warendorf

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: