ZHP05 Tussendag (Zeven – Buchholz 81 km)

De hele nacht plensde het. Om 10 uur vermindert de regen. Ik brak de tent af en dronk de koffie. Alles is grijs en grauw. Een tussendag… het blijft zo. Een beetje regen, een beetje herfst. Ik raak op het eind mijn oriëntatie kwijt. Maak verloren kilometers en besluit in een hotel te overnachten en dan morgen Hamburg te bezoeken, met nieuwe energie. Want op een tussendag krijg je niets cadeau.

Ik keer terug naar Buccholz, een wat grotere plaats met hotels. Volgens Booking een met aanbieding en een die niet op Booking staat. De eerste is dichtbij. De receptioniste vraagt of ik gereserveerd hebt. Nee, ik verwijs naar de Booking aanbieding. Die geldt niet meer! Waarom?? Om dat er niemand reageerde, zijn ze niet schoongemaakt. Lekker dan! Ik sputter en meckerbüddel nog wat na. Wat nu? Vraag ik. Ze verwijst naar het andere hotel. Daar aangekomen doet de serveerster mij een aanbieding. De kamer is zonder ontbijt € 46. Dat is € 20 minder dan die vorige met de Booking aanbieding.

Toch nog een prima einde na deze 5e dag. En met een gemiddelde van ruim 100 km per dag neem ik dit cadeau wel aan. Ook al is het een tussendag.

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: