ZHP09 Hanzesteden en een campingparadijs (Werben – Parchau 85 km)

Gisteren vertelde een mede tentenfietser dat hij op een bijzondere mooie camping had gestaan. Nee, ik zeg het verkeerd. Hij raadde mij aan om op de camping bij Parchau te gaan overnachten. Hij kwam dus van de andere kant. Met de trein naar Dresden en nu naar Hamburg terug, waar hij woont. Waarom is het de moeite waard? Vraag ik. Je kunt er heerlijke schnitzels eten, niet duur en bier vom fass voor maar € 2. Ik was om. En dat op nog geen 90 km fiesen. Verder ligt het aan een meertje: Parchauer See. Geloof me, ik heb er net in gezwommen. Afgekoeld en al, ben ik bijna klaar voor een groots avondeten.

Onderweg uitzicht op de Elbe

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: