ZHP27 Zondagsrijder (Hamm – Bislich 138 km)

Het is zondag dus worden de fietspaden bevolkt door de dagjesmensen. En geef ze eens ongelijk met dit weer! Ze pedelen langzaam langs de Lippe. Ze hebben de tijd en sommigen spreken me aan. Willen weten waar naar toe etc. En oh ja Holland, daar fietsen zij ook graag….

Ik wilde een mooie afstand neerzetten en dat betekent, zo ver mogelijk komen. Een camping na Wesel kwam in zicht, maar door coronagezeik; nein leider keine toeristen… Ook in het dorpje Bislich, Gasthof gesloten wegens corona. Gelukkig doet het tweede hotel niet moeilijk en kan ik hier terecht.

Gradierwerk bij Hamm

Hoe ver zal ik morgen komen?

6 reacties

  1. Morgen is het maandag en zou er een rpm les op de planning staan 😉 ik zeg lekker dampen en stampen op de pedalen richting het altijd bruisende Zwollywood. Eigen douche, eigen bed, lopen op blote voeten …… Het mooie van reizen is en blijft het thuiskomen. Veilige laatste etappe en bedankt voor je reisverslag 🚴‍♂️🍀

    Like

  2. Haha, ik had vandaag ‘last’ van dezelfde zondags fietsers! Dat schiet niet op als je km wilt maken! Succes morgen met thuis komen.. is altijd éven leuk! Tot je weer fiets-wee krijgt!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: