ZHP26 Oude bekenden (Borchen – Hamm-Uentrop 95,8 km)

Na mijn verblijf in een pension, die geheel leeg was, kwam de route op bekend terrein. Maar eerst even over het vinden van de overnachting. Ik had het al eerder meegemaakt, in deze omgeving. Alle hotels e.d. zijn afgehuurd door bedrijven. Arbeiders uit andere streken verblijven er doordeweeks. Er hangt, waar ik ook kom, een briefje: maandag zijn we er weer… na de derde had ik geluk. De eigenaar was zo vriendelijk om na te vragen en uit te zoeken of er een kamer vrij was. Een arbeider had verlof, dus nu kon ik er in. Tijdens het wachten kreeg ik thee, ik zag er zo koud uit, zei de vrouw van het pension. Kom maar even uit de wind staan. Het was gisteren dan ook wel koud, na regenbuien.

Vandaag was het weer beter!

Na de overnachting en een prima ontbijt naar Padersborn. De route gaat terug naar huis via de Römer Lippe Route. Vorig jaar gereden, toen naar de bron. Nu dus van oost naar west. Ik ben ook nu op de camping, die ik destijds ook heb aangedaan.

Culinair voorafje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: