RN06 Via Lungomare & Achter Cinque Terre (Torre del Lago  – SP38 Levante 87 km 973 hm)

Bijzondere ontmoeting gisteravond in de restauplaza van de camping. De winkel had geen bevredigend aanbod, dus nam ik een goede carbonara. Naast mij zit een Nederlands echtpaar. We raken al snel aan de praat. Niets bijzonders. Wel dat zij net als ik hun vakantie aan het Lago di Bolsena hadden, al jaren, en ze wonen in Zwolle. Kan het nog gekker? Ja.. de dame in kwestie was manager bij Achmea Stadion toen ik begon met fitness. Dus daar ken ik je van!

Gebied waar de ‘ Cinque Terre ‘ liggen

Vanaf de camping vanmorgen is het een lange streek langs het water vanaf Viareggia naar La Spezia. Glad en strak. Met een behoorlijke regenbui rij ik door de winkelstraten, omhoog het gebied waar de bekende Cinque Terre liggen. De route die ik op t oog had is onneembaar. Een hoge trap leidt naar waarschijnlijk een wandelpad. Ik volg de borden Genua. Onderweg probeer ik bij enkele agriturismo’s en kleine hotels of ze een kamer hebben. Alles zit vol, tot een bordje verwijst naar B&B Anna. Zonder eten, zegt de oude baas en hij laat me het appartement met keuken zien. Ik heb altijd eten in mijn tassen, zeg ik. Dus geen zorgen voor vanavond en morgen weer terug naar de kust.

Appartement

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: