AL04 Door de Roussillon (Durban-Corbières – Maureillas Las Illas 98 km 1.077 hm)

Op de laatste berg in Frankrijk bedacht ik mij dat nu doorrijden om Spanje te bereiken niet goed zou zijn. Kijkend naar de klok, de kilometerstand en het vermoeide gevoel plus de campings hier aan de kant van de weg. Ze deden mij besluiten om morgen fris en fruitig Spanje in te fietsen, in plaats van nu met een belegen aardappel hoofd. Het was heftig genoeg voor vandaag. La tour is nog niet voorbij.

Massief bij Ille-sur-Tête
Vanaf de D17 bij Belesta

3 reacties

  1. Dat wordt morgen genieten van een prachtige rit. Tenminste als dit de route van Benjaminse is. Het laatste gehucht geweldig en de afdaling aan de andere kant van de grens is prachtig! Veel plezier morgen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: