AL06 De Catalaanse Bergen (Cornelià – Viladrau 80 km 1.283 hm) & Podcastaflevering #43

Het Spaanse ontbijt is in het hostel hetzelfde als het Italiaanse. Aan de bar, koffie en een cornetto. Ik was dus snel klaar. Onderweg in een supermarkt kocht ik in voor een vroege en late lunch. Een beetje verdelen, want het was na Gerona klimmen klimmen klimmen.

Viladrau

De beoogde camping in Espinelves is al in september dicht, dus moest ik nog wat hoogtemeters maken tot in Viladrau, waar vanaf mijn riante balkon met bovenstaande uitzicht ik deze blog schrijf. Het uitzicht op de groene bergen is prachtig.

Podcastaflevering #43

De Antwerpenaar Jonathan van Nieulande is een enthousiast fietser en verteller! Luister naar zijn zomerse ervaringen en zijn verlangen om vanaf volgend jaar 2 jaar te gaan fietsen van Alaska naar Argentinië. In deze link vind je ook een interview: https://www.hln.be/antwerpen/antwerpse-leerkracht-fietst-helemaal-naar-de-middellandse-zee-niet-voor-iedereen-weggelegd-fietsen-is-toch-maar-gewoon-op-uw-lui-gat-zitten~ae2f93af/

Veel luisterplezier!

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: