AL08 Aan de Poorten van Montblanc (Talamanca – L’Espluga de Francolí 116 km 1.634 hm)

Met links de rotsen van de Montserrat richting Manresa en Ingualada, waar ik bij een fietsenwinkel nieuwe buiten- en binnenband wil kopen. Waar ik al bang voor was, de buitenband maat hebben ze niet. Voor extra bescherming van binnenuit adviseren ze de binnenbanden in te spuiten. Maar gedaan. Banden weer op spanning en verder!

Iets verder! Weer veel hoogtemeters, maar het weer zit mee en uiteindelijk gaat het ook geregeld naar omlaag. Wat onweersbuien verder ben ik nu te gast bij een wijnboer. De vrouw des huizes maakt wat eten en ik krijg een rondleiding. Super leuk. Uiteraard een huiswijn bij het eten.

Familie bedrijf Rende Masdeu
Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: