AL11 Door het ruige bergland van Maestrazgo (Fuentespalda – Cantavieja 82 km 1.658 hm)

Men vraagt weleens hoe ik dat met het ontbijten doe. Ik rij de laatste tijd gewoon naar het eerste dorp op de route, zoek iets van een bakker of supermarkt. Voor het geval dat, heb ik altijd een nood banaan, houdbaar brood of noten in de tas.

Die nood banaan en nog 2 Franse verpakte chocolade broodjes heb ik vanmorgen nodig. De dorpjes sliepen nog, of waren zo klein dat ik er door was, voordat ik het wist. Inmiddels klom de route flink, zelfs met 9%. De uitzichten prachtig, die gedurende de dag alleen maar mooier werden. Zo kennen velen Spanje niet. Die liggen aan de Costa’s. Mijn maag knorde die hebben een broodje van Kootje om de hoek! Geef ze is ongelijk… maar dit geweldige landschap zouden ze ook eens moeten zien.

Forcal

ik stop in Morella, voor een broodje en loop met de fiets aan de hand door dit unieke dorp. Het ligt als een adelaarsnest, net zoals Cantavieja hoog op een rots. Ach ja, ik klim er wel naar toe. Maar nu in Cantavieja om er te rusten, te eten en terug te kijken op een prachtige fietsdag.

Morella

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: