AL12 Grauw in Aragon (Cantavieja – Cedrillas 61 km 1.256 hm)

Tijdens het € 5 ontbijt in het pension woei er een stevige wind door het eetlokaal. De ramen moesten dicht. Dat beloofd wat dacht ik. Berg op en wind tegen. Gelukkig rijd ik na een paar kilometer in de luwte. Het zijn gelijdelijke trajecten naar de Puerto de Villaroya (1701 m), de Sollavientos (1507 m) en na het plaatsje Allepuz naar Monteaguado del Castillo op 1600 m.

Adios Luuk!

Vanmorgen was er nog wat blauwe lucht te zien, maar het was een overwegend grauwe dag. Niet echt warm. Enige kleur bracht een ontmoeting met Luuk. Zoveel vakantiefietsers kom je hier en nu niet tegen. We wisselen wat ervaringen uit en doen samen inkopen in Villaroya. Daarna weer ieders zijn weegs, het grauwe landschap in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: