AL19 Murcia! (Elche d/l Sierra – Bullas 89 km 1.122 hm)

Nu ik dit schrijf regent het hard, onweersbuien boven Bullas. Kon net op tijd een pension vinden. Vanmorgen keek de hotelier al zuur toen we over de weersverwachting hadden. De komende dagen is het regen en slecht, zei hij. Ik mag nog één dag fietsen…

Caravaca de la Cruz

Vandaag een mooie rit naar Socovos, waar een mooie supermarkt is en leuke bankjes om het net gekochte te nuttigen. Moratella en Caravaca zijn grotere steden op de route. Het is er druk, en drukkend warm. Van hieruit de Via Verde op die naar Bullas gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: