HN04 Rechte Lijnen (Arès – Montalivet 93 km 156 hm)

Deutsche Donnerstag is een dag te vroeg. In rechte lijnen komt de regen naar beneden. Vanmorgen had ik nog even geluk, een droog moment tijdens de tent procedure. Maar bij het wegrijden, ik denk, half 9, tot 2 uur in de middag regende het flink door.

En dan is het het makkelijkst om in een rechte lijn de fietstocht te vervolgen. Een vermoedelijk oude spoorlijn brengt mij naar plaatsen die buiten de route liggen, maar ik rij evenwijdig naar het noorden. En ik hoef maar een paar te checken of ik goed rij. Ergens halverwege, kom ik weer op het traject en ga de deinende duinen door. Deutsche Donnerstag op volle toeren!

Rond 3 uur klaart het goed op en kan ik een camping nemen. Deze ligt op hoor afstand van de oceaan. Lekker doordeinen op de golven van de zee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: