NB01 Promenades de Loire (Nantes – Montjean-sur-Loire 74 km 121 hm)

De haven-, maar vooral studentenstad Nantes laat ik achter me. Als solo fietser laat ik zo’n stad lekker achter me. Het lawaai, de vele mensen. Het is een verademing om langs de promenade van de Loire, onder de bomen op een relaxte manier te genieten van de fietstocht. De nieuwe route geeft nieuwe energie. Ik stop op tijd en arriveer op een camping met een fietsers kwalificatie. Op een apart daarvoor ingericht veld zijn er picknick tafels en een huisje met koelkast. Wel bruikbaar, het is inmiddels 31°.

Deel 6 Nantes – Boulogne sur Mer

2 reacties

  1. Weer een heel ander landschap. Jaren geleden hebben wij een stuk Loire en kastelenbezoek gedaan. Vooral de vlakte en de breedte van de Loire is me opgevallen. Overigens zijn daar erg lekkere wijnen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: