NB07 Weer Langs De Kust (Le Torp-Mesnil – Friacourt 81 km 624 hm)

Het is een grotendeels verregende dag. Niet voorspeld, waarschijnlijk spelen diverse invloeden daarbij een rol. Bijvoorbeeld die van de zee. De route komt langzaam steeds dichterbij, zonder de zee echt te kunnen zien. Rond drie uur komt vanuit het westen steeds meer blauw en voelt de wind warm aan. Dat komt goed uit, want hier zijn weer campings. Ik beland op een 1 sterren camping met meest vaste plaatsen. Ga maar ergens staan, begrijp ik van een van de vaste bewoners. De receptionist van de camping is pas na 6 uur vanavond bereikbaar; telefonisch. Het is dan ook een camping municipal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: