BS01 Route du Nord (Bezinghem – Lo-Reninge 119 km 863 hm)

Terugfietsen geeft me vleugels. En de Groene Valleien Route wordt steeds vlakker, maar is bestwel pittig het eerste stuk. Ik stond om 6 uur op, vast besloten om België te halen. De supermarkt is in Devres en al open. Het is dan net 8 uur. Het is zomers warm en het blijft gelukkig droog. Zodra ik in België ben zoek ik een overnachting die op de route ligt, richting Diksmuide. Dat lukt maar dat is nog wel een uurtje fietsen. Het is kamer in een gezellige en zelfs pittoresk stadje Lo-Reninge. En wat ik vandaag heb gefietst,  hoeft morgen niet meer.

Deel 7 Bezinghem (nabij Boulogne) – Sluis

3 reacties

  1. Goedemorgen Henrik, wat geweldig dat je al weer zo ver bent gekomen, begrijp dat er een mooie stip aan jouw horizon staat met een enorme aantrekkingskracht , succes met de laatste loodjes en hasta pronto in Zwolle.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: