ZHP21 van Frankenland naar Thüringen (Wirsberg – Stressenhausen 103 km)

De camping in Bad Rodach is tijdelijk gesloten. Je begrijpt wel waarom. Ze doen hier in Beieren toch erg krampachtig. Vooral zoals ik de Praagse vrijheid heb meegemaakt, is het wel wennen.

Het plaatsje, Bad Rodach is aantrekkelijk om te verblijven, dat maakt de hotels super duur. Ik besluit door te fietsen, het is pas 4 uur en passeer de grens met Thüringen.

Misschien hier meer geluk. In elk dorpje kijk ik of er iets is. Desnoods moet ik maar wildkamperen, nog nooit gedaan. Ik herinner me dat Danny, de Vlaamse fietser, dat vertelde vaker te doen. Liever niet, denk ik, maar nood breekt wet. In Stressenhausen, net onder Hildburghausen staat een bord zimmer frei! Ik informeer. Er is net een kamer vrij gekomen. Een bizar verhaal. De eigenaresse is nog onder de indruk. De kamer was verhuurd aan een motorrijder. Hij ligt nu in het ziekenhuis, ernstig ongeval. Nu is de kamer vrij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: