RR07 Met grote halen door de dalen (Zendscheid- Roetgen 110 km)

Tenminste wat betreft het Obereskylltal. Eerst nog wat klimmen, maar na Jünckerath is dat voorbij. Via oude spoorwegen gaat het langzaam omhoog. Mijn benen beginnen te gloeien. Net op tijd voor de Vennbahn, daar is het meest dalen. Monschau weer voorbij richting Aachen. Verder dan dat ik een fietser zie omvallen, is er niets bijzonders gebeurd. De man viel gewoon, te weinig gang, zei hij. Zijn vrouw snelde ook toe. Hij heeft zijn hand ook al een keer, zo gebroken! Zegt ze. Scheisse roept hij. Maar lacht weer. Je moet ook met grote halen doorfietsen, zeg ik. Die Duitsers kunnen niet fietsen😅

Grenzeloos fietsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: