AL15 Hangende Huizen (Uña – Olmedilla 108 km 1.014 hm)

Het was een lekkere dag om te fietsen. Wind mee en Cuenca onderweg voor een bezoek aan de fietsenmaker. Toch weer eens geprobeerd of ze een buitenband hebben. Niet dus. En om de bekende huizen te zien terug gereden, maar de klim er naar toe gelaten voor wat het was. Ze waren ook met de weg bezig, dus van onderaf gezien, en door naar de supermarkt voor een goede lunch.

Na deze stad is het landschap opener, iets vlakker en met de wind in de rug (en onweer in de verte) rij ik door naar een camping. Alwaar de warme douches niet werken, maar ik mag in een bungalow. Het is rustig op de camping, een hoog bejaarden gehalte, dus voel me direct thuis.

tijdens de afdaling naar Cuenca

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: